Hoe lever je het materiaal voor jouw advertentie aan?

Voor het aanleveren van jouw kant-en-klare advertentie of materiaal voor het ontwerpen van je advertentie dien je gebruik te maken van Adpoint, een tool die je helpt om op een eenvoudige manier het advertentiemateriaal voor campagnes op te laden.

Beschik je over een kant-en-klare advertentie?

 • Kant-en-klare advertenties kan je in pdf-vorm rechtstreeks opladen in een webpagina van Adpoint. Je krijgt toegang tot deze webpagina via een hyperlink die wij je, na het plaatsen van een order, per e-mail bezorgen.
 • De advertenties worden gecontroleerd op formaat, resolutie en fonts en je krijgt meteen feedback of de advertentie voldoet aan alle vereisten voor publicatie.

  Download hier de handleiding voor het aanleveren van kant-en-klare advertenties
  Bekijk hier een demonstratievideo

Laat je de advertentie door onze grafische dienst opmaken?

 • Bezorg ons dan een concrete briefing, een logo, een tekst en foto’s. Deze deelmaterialen kan je rechtstreeks opladen in een webpagina van Adpoint. Je krijgt toegang tot deze webpagina via een hyperlink die wij je, na het plaatsen van een order, per e-mail bezorgen.

  Download hier de handleiding voor het aanleveren van materiaal voor nog op te maken advertenties
  Bekijk hier een demonstratievideo

Wil je de door ons ontworpen advertentie goedkeuren?

 • Als je een advertentie door onze grafische dienst laat ontwerpen, ontvang je een e-mail waarin je naar een webpagina met jouw proefadvertentie wordt doorverwezen. Op deze webpagina kan je enerzijds de advertentie goedkeuren en anderzijds correcties aanbrengen. Dit laatste gebeurt aan de hand van een handige annotatietool. Je hebt recht op maximaal twee feedbackrondes.

  Download hier de handleiding voor het goedkeuren van advertenties
  Bekijk hier een demonstratievideo.

 

Alle communicatie is geautomatiseerd en zal via het e-mailadres no-replyAdPoint@mediahuis.be in jouw mailbox terechtkomen. Om verwarring te vermijden, raden we jou aan om dit e-mailadres aan jouw adressenlijst van contacten toe te voegen.