Mediahuis zet dit eindejaar lokale handelaars in de spotlight

Luistert u al naar onze Afrit 10 podcasts?

Met ‘Koop lokaal’ wil Mediahuis de lokale handelaars een hart onder de riem steken. Aan de hand van verschillende regionale bijlages in onze kranten kregen trouwe partners en adverteerders de kans gratis te adverteren in hun regio.

Koop lokaal in de krant

December is traditioneel gezien een belangrijke omzet- en shoppingmaand voor onze handelaars. Spijtig genoeg gooit corona (opnieuw) roet in het eten.
Met ‘Koop lokaal’ geeft Mediahuis Advertising zijn trouwe partners en adverteerders een duwtje in de rug.
Alle handelaars die hun takeaway-activiteiten, shoppen-op-afspraak of webshop-activiteiten verderzetten kregen een gratis advertentie in de ‘Koop lokaal’ bijlage.

Op die manier onderstrepen we het belang van lokaal kopen voor onze lezers. Immers, deze lokale betrokkenheid zit verankerd zit in ons DNA

Bekijk hier de verschillende bijlages van ‘Koop lokaal’

Editie Antwerpen – Vlaams-Brabant

Editie Limburg

Editie Oost- en West-Vlaanderen

Voor meer informatie, contacteer:

Hans De Loore
Head of MH Brand Studio
hans.deloore@mhbrandstudio.be
+32 475 58 03 25

Recent toegevoegde artikelen

Bekijken
Mediahuis Advertising sleept twee Europese Digiday Marketing Awards in de wacht

MH Brand Studio & MH Data Studio maken internationaal indruk

Op 3 december 2020 kreeg Mediahuis Advertising tijdens de livestream waarin de Europese Digiday Marketing & Advertising Awards uitgereikt werden, te horen dat ze maar liefst 2 awards ontvangt, op een totaal van 4 inzendingen. Zowel MH Brand Studio als MH Data Studio tonen daarmee aan hoe snel ze zich als relatief jonge advertentie-studio’s op de internationale kaart kunnen zetten.

Bekijken
Miele en OKay warmen zich met Mediahuis Advertising op voor de eindejaarsperiode.

Het Nieuwsblad Magazine en De Standaard Magazine brachten het afgelopen weekend extra leesvoer met zich mee: zowel Miele als OKay pakten uit met een tête-bêche voor de feestdagen. De tête-bêche werd telkens als magazine omgekeerd en achteraan het krantenmagazine gekoppeld en dat vormde een mooie match tussen de feestelijke inhoud van de magazines zelf en de inhoud van de tête-bêches. Beide verhalen breidden zich ook uit naar een online native dossier op de Mediahuissites.