MH Data Studio wint een Global Media Award!

Luistert u al naar onze Afrit 10 podcasts?

Op dinsdag 2 juni maakte de International News Media Association (INMA) de winnaars van de Global Media Awards 2020 bekend. En jawel! Mediahuis Advertising won de eerste prijs met MH Data Studio in de categorie “Best Idea To Acquire or Retain Advertising Clients”.

 

MH Data Studio bestaat uit een team van data scientists die adverteerders helpen om doelgroepen op maat van hun merk te bouwen. Omwille van Covid-19 werd de ceremonie voor het eerst via een online uitzending georganiseerd, waarin de Jamaicaanse tv-presentator en media-ondernemer Terri-Karelle Reid de winnaars aankondigde en ondersteund werd door commentatoren Chrissy Towle van Google en Earl Wilkinson van INMA.

Recent toegevoegde artikelen

Bekijken
It’s time to Act Human!

Straffe marketing. Het is iets dat ons allen aanbelangt. Wij bij Mediahuis Advertising kunnen dan ook niet anders dan sterke marketingcampagnes toejuichen: campagnes die relevant zijn voor onze lezers en surfers, die creatief zijn en écht een verschil maken. Campagnes die niet pushen, maar wel mentaal servicen en mensen doen verbinden.