Mediahuis Connect is de interne mediaregie van alle nieuwsmerken en classifiedsproducten van Mediahuis. Via onze innoverende en kwalitatieve media de connectie maken tussen uw merk en uw klant, dat is wat wij voor u doen.

Onze missie is om van uw campagnes succescampagnes te maken met een hoge ROI. Campagnes die uw merk steeds sterker maken. Hoe we deze missie uitvoeren? Door te kiezen voor een toekomstgerichte visie, kwalitatieve producten en een geïntegreerde multimediale aanpak waarvan ú de vruchten plukt.

Samen met u gaan we op zoek naar creatieve oplossingen op maat van uw doelstellingen. En dit in álle media: op het internet, mobiel, op tablets, in de magazines en in de papieren kranten. Dankzij ons rijke aanbod aan merken met complementaire doelgroepen kunnen wij u een uiterst volledig communicatieplan aanbieden, zowel regionaal als nationaal.

Wees gerust, hoe uitgebreid uw communicatiemix ook wordt, bij ons heeft u steeds één aanspreekpunt. Wij kijken er alvast naar uit om met u samen te werken.