De Standaard

De Standaard zoekt antwoorden

Om te weten dat de wereld aan het veranderen is, daarvoor hoeft u geen krant te lezen. Maar om die veranderingen beter te begrijpen, leest u De Standaard. We zoeken voor u de antwoorden op de belangrijke vragen van deze tijd. We schetsen het brede perspectief. Met de feiten en de cijfers, de inzichten en de verhalen achter de feiten. Die zijn vandaag relevanter dan ooit. We dagen uit wat schijnbaar onomstotelijk vaststaat, reiken aan wat écht de moeite waard is.

De Standaard in perspectief

De Standaard
De Standaard

Een betrouwbare bron van nieuws, die op een grondige manier diepte en betekenis geeft aan dat nieuws. De lezer krijgt ook waar hij niet naar op zoek is, maar waarvan hij eveneens niet wist dat het hem kon boeien.

De Standaard website
De Standaard website

De website van De Standaard draait 24/7 en brengt het meest wetenswaardige nieuws op een integere manier, op zowel desktop als smartphone. U vindt hier zowel gratis als betalende journalistiek.

DS Krant en DS Nieuws
DS Krant en DS Nieuws

Altijd en overal digitaal. Begin de dag met de digitale krant in de krantenapp DS Krant. Doorheen de dag krijgt u snelle en betrouwbare updates via onze nieuwsapp DS Nieuws. Als abonnee heeft u all access.

DS avond
DS avond

Elke werkdag verschijnt om 17 uur een avondeditie in de krantenapp van De Standaard. Op dat ogenblik trekt de redactie een streep in het zand en blikt terug op de belangrijkste nieuwsfeiten.

De Standaard Weekend
De Standaard Weekend

Het weekend is hét leesmoment bij uitstek. Daarom serveert De Standaard iedere zaterdag een editie met boeiende bijlagen.

DS Letteren
DS Letteren

De Standaard der Letteren is de enige literaire krantenbijlage van Vlaanderen die zowel ruimte geeft aan schrijvers en denkers van deze tijd als aan recensies en massa’s boekentips.

Mijn Geld
Mijn Geld

U heeft een vraag over uw geld en uw leven? Het antwoord staat elk weekend in Mijn Geld, de personal finance bijlage van De Standaard.

De Standaard Magazine
De Standaard Magazine

In De Standaard Magazine vormen wonen, reizen, lifestyle en voeding de hoofdingrediënten voor een relevant human interest magazine.

De Standaard Weekblad
De Standaard Weekblad

De Standaard Weekblad staat garant voor rake reportages, diepgaande interviews en sprekende fotografie.