Hebbes

Thuis in immo

Hebbes is een van de meest toonaangevende multimediale immo-zoekertjesplatformen in Vlaanderen. Huizen, appartementen, nieuwbouw, gronden, boerderijen, garages, commerciële gebouwen: je vindt het op Hebbes. Op een zeer gebruiksvriendelijke en intuïtieve manier, met duidelijke en grote foto’s die een zeer goed beeld geven van de panden in de aanbieding. Naast een ruim aanbod zoekertjes vind je op Hebbes ook advies over wonen, (ver)bouwen, (ver)kopen, (ver)huren enz.

Hebbes in perspectief

Hebbes in de krant
Hebbes in de krant

Je vindt het Hebbes-aanbod ook terug in De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg en op de nieuwssites van deze kranten.

Hebbes nieuwsbrief
Hebbes nieuwsbrief

In de nieuwsbrieven van Hebbes krijg je gratis advies over het kopen en verkopen van je huis. Bovendien vind je in de nieuwsbrieven nuttige tips over bouwen, verbouwen en de inrichting van je nieuwe woonst.

Magazine Wonen in en rond ...
Magazine Wonen in en rond ...

Het magazine verschijnt vier keer per jaar als bijlage bij Het Nieuwsblad (edities Brugge, Gent, Leuven en Kortrijk-Waregem). Naast vastgoedadvertenties brengt het info over wonen en immobiliën. (Digitaal via www.hebbes.be/immomagazine)

Displaymagazine Wonen in/aan
Displaymagazine Wonen in/aan

Wonen in Antwerpen en Wonen in Limburg verschijnen twaalf keer per jaar; het magazine Wonen aan de kust verschijnt vier keer per jaar. De bladen worden verdeeld via displays bij makelaars en andere high-traffic points. (Digitaal via www.hebbes.be/immomagazine)