Het Belang van Limburg

Limburger en Wereldburger

Opkomen voor de belangen van Limburg en die van alle Limburgers zit in ons DNA gebakken. Of het nu gaat om maatschappelijke, politieke of economische dossiers, onze journalisten houden de vinger aan de pols. Als Limburger en Wereldburger kijkt Het Belang van Limburg naar alles wat én in de regio én in de wereld gebeurt. Met Het Belang van Limburg -community merk bij uitstek- brengen we graag mensen dichter bij elkaar en spelen we katalysator voor meer verbinding binnen de Limburgse gemeenschap.

Het Belang van Limburg in perspectief

Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Geeft als nieuwsmerk aandacht aan regionaal, nationaal en internationaal nieuws. De krant brengt alles met een aparte Limburgse twist. Dankzij deze insteek bereiken ze 84% van alle krantenlezers in Limburg.

Sport
Sport

Het Belang van Limburg is dé sportkrant van Limburg. Als lezers mis je niets van het regionaal, nationaal en internationaal sportnieuws.

HBvL PLUS
HBvL PLUS

Elke zaterdag brengt we in deze bijlage een extra dossier, diepgravende interviews en opinies.

De Markt
De Markt

Ons consumentenmagazine brengt elke zaterdag productentests, tips over reizen, wonen, auto en multimedia op zijn best.

Goesting
Goesting

Een wekelijks magazine boordevol tips voor levensgenieters, met onder meer fijne adresjes, cultuurtips, fiets- en wandelroutes, een interview en een cultuur/uit agenda.

Goednieuwskrant
Goednieuwskrant

De enige krant van het hele land met uitsluitend goed nieuws. Met onder meer elke week foto’s van alle huwelijken in Limburg. Elke dinsdag bij de krant, in drie edities.

De Buurtkrant
De Buurtkrant

Deze bijlage zit vrijdag bij de krant en telt zes edities. Ze staan boordevol nieuwtjes en foto’s die door onze lezers zelf zijn ingestuurd. Ook de agenda met lokale evenementen en een handig overzicht van de wachtdiensten staan in deze populaire Buurtkrant.

HBvL krantenapp
HBvL krantenapp

Abonnees kunnen onze krant en bijlages vanaf 3 uur in de ochtend integraal lezen op hun tablet, smartphone of pc. Ze kunnen kiezen tussen de klassieke print-versie of een weergave aangepast aan het toestel, én verrijkt met extra foto’s en filmpjes.

HBVL.be
HBVL.be

Onze nieuwssite biedt regionaal, nationaal en internationaal nieuws: zowel achtergrond bij het nieuws als headlines helemaal op maat van de digitale platformen. Als er iets gebeurt in Limburg lees je het op hbvl.be. Alle artikels met het plus-logo zijn voorbehouden voor de abonnees.

HBVL nieuwsapp
HBVL nieuwsapp

De mobiele nieuwsapp van Het Belang van Limburg brengt het nieuws van de dag 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Alle artikels met het plus-logo zijn voorbehouden voor de abonnees.

Billie
Billie

Bomvol leven. Bomvol inspiratie. Dat is Billie, een wekelijkse glossy vol mode, beauty, wonen en lifestyle.