Made In

Dicht bij ondernemers

De eerste afspraak die ondernemers, ceo’s en kaderleden iedere ochtend hebben om te kunnen meepraten over het meest recente, economisch nieuws uit hun regio? Dat is die met Made in. Via een online medium naar keuze: mailbox, website of sociale media. En dat in 7 Vlaamse regio’s: Limburg, Kempen, Antwerpen, Mechelen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Telkens met enkele essentiële agendapunten in het achterhoofd: optimistisch ondernemerschap, regionale relevantie en krachtige, onafhankelijke journalistiek. Kortom, dankzij Made in blijven ondernemers steeds up-to- date van het regionale KMO-landschap.

Made In in perspectief

Made in Live events
Made in Live events

Naast het vervullen van de dagelijkse nieuwsbehoeften, brengt Made in één keer per jaar in iedere regio ondernemers bij elkaar tijdens een uniek B2B-netwerkevent, om hen te inspireren en waardevolle business-contacten aan te reiken. Toonaangevende ondernemers uit de regio vertellen hun succesverhalen en geven waardevolle tips & tricks die de aanwezigen onmiddellijk kunnen implementeren. Made in zorgt aansluitend voor een culinaire verwennerij in een uitmuntende sfeer.

Made in Limburg Magazine
Made in Limburg Magazine

Made in Limburg Magazine is het gratis digitaal magazine (via app of webreader) van Made in Limburg dat maandelijks de motoren van onze economie in het voetlicht plaatst. Het serveert verrassende interviews, diepgravende reportages en zet iedere maand een fris talent op triomfantelijke wijze in de kijker. Daarnaast duikt Made in Limburg in het archief om zijn licht te laten schijnen op de meest spraakmakende berichten van het afgelopen jaar.