Het Nieuwsblad

Lees mee. Leef mee.

Het Nieuwsblad volgt de actualiteit van dichtbij en veraf. Niet alleen de harde feiten uit politiek en economie, ook de menselijke verhalen achter de gebeurtenissen. Dat maakt van Het Nieuwsblad een unieke, heel toegankelijke krant, prettig leesbaar voor het hele gezin. Het Nieuwsblad is een waardevolle bron van informatie, een gids voor het leven in de wereld van vandaag, een betrokken krant die standpunten durft in te nemen. In Het Nieuwsblad tonen we wat leeft en beweegt. Zo brengen we de wereld bij onze lezers binnen.

Het Nieuwsblad in perspectief

Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Lezers van Het Nieuwsblad willen over alles kunnen meepraten. Daarom volgt de krant het nieuws op de voet en brengt ze een constante stroom van toegankelijke en correcte informatie voor een breed lezerspubliek.

NB Regio
NB Regio

Het Nieuwsblad is nooit ver weg. De krant staat midden in het lokale leven en brengt elke dag het grootste aanbod nieuws en sport uit de regio in een handig uitneembaar katern.

NB Sportwereld
NB Sportwereld

Sportwereld is de meest uitgebreide en gevarieerde sportkrant van het land. Naast de wereldtoppers staan ook de provinciale reeksen en zelfs de jeugdploegen in de kijker.

Nieuwsblad.be
Nieuwsblad.be

Een overzicht van het meest actuele nieuws onderverdeeld in 5 grote secties: het algemene nieuws, sport, regio, BV&CO en SHE. Abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle N+ artikels op de site.

NB krantenapp
NB krantenapp

De krant en bijlagen zijn digitaal beschikbaar voor abonnees op smartphone, tablet en pc. Op zondag is er de exclusieve digitale zondagkrant. Zo heb je als lezer 7 dagen op 7 toegang tot Het Nieuwsblad.

NB nieuwsapp
NB nieuwsapp

De nieuwsapp serveert op elk moment van de dag een overzicht van het belangrijkste regionale, nationale en internationale nieuws. Voor sportfanaten is er sportnieuws, heet van de naald én live verslaggeving.

N+ nieuwsbrief
N+ nieuwsbrief

In de N+ nieuwsbrief selecteert de redactie enkele van de interessantste artikels en primeurs van de krant van de volgende dag. Zo neemt de abonnee meteen een voorsprong op het nieuws.

NB NU
NB NU

NU, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad, brengt onderwerpen die dicht op je vel zitten, tekenend zijn voor deze tijd en grondig uitgespit worden in pakkende verhalen, spitante columns en sprekende interviews.

NB Check
NB Check

Elke zaterdag test het consumentenmagazine Check alles voor de lezer, van eten en drinken over gadgets en woonideeën tot auto’s en reizen.

Jommekeskrant
Jommekeskrant

Op woensdag worden de kinderen extra verwend met de Jommekeskrant. 8 pagina’s nieuws, strips en spelletjes op kindermaat.

Billie
Billie

Bomvol leven. Bomvol inspiratie. Dat is Billie, een wekelijkse glossy vol mode, beauty, wonen en lifestyle.