Rondom

Uw regiogids

Rondom is het enige gratis redactionele kwaliteitsmagazine dat huis-aan-huis bedeeld wordt, wekelijks tot tweewekelijks bij maar liefst 1,5 miljoen gezinnen. De 29 edities op handig A4-formaat staan vol regionale nieuwtjes, agendatips en lokaal getinte advertenties met de beste promoties. Rondom serveert ook andere sterke uitgaven, zoals Rondom Culinair (2x per jaar), Rondom Magazine (2x per jaar) en Rondom Exclusief (1x per jaar). Met de website Rondomjobs.be verovert Rondom ook de jobmarkt. Op de algemene site van Rondom kan men de wachtdiensten per regio raadplegen, Rondom online doorbladeren en tevens mooie prijzen winnen in de rubriek Speel en Win.

Rondom in perspectief

Rondom
Rondom

Rondom is dé gratis regiogids die huis-aan-huis bedeeld wordt in Vlaanderen. Het magazine zit wekelijks tot tweewekelijks in de bus en valt op door zijn sterk regionale karakter.

Rondom Magazine
Rondom Magazine

Rondom Magazine verschijnt tweemaal per jaar en wordt huis-aan-huis bedeeld. Kenmerkend is de interessante lifestyle redactie en de Bekende Vlaming met een interessant verhaal op de cover.

Rondom Culinair
Rondom Culinair

Rondom Culinair brengt 2x per jaar een selectie van verfijnde recepten. De bewaarnummers worden via displays bedeeld en verschijnen provinciaal met een oplage van 20.000 exemplaren per provincie.

Rondom Exclusief
Rondom Exclusief

Verschijnt in het najaar, voor de feestdagen, en wordt huis-aan-huis bedeeld. De redactie kenmerkt zich door kwaliteitsvolle artikels over luxeproducten en ook de advertenties ademen een zekere klasse.

Rondom.be
Rondom.be

Voor onze abonnees zijn de krant en de bijlagen gratis digitaal beschikbaar op smartphone, tablet en pc. Elke ochtend vanaf 6.30 uur.

Rondomjobs.be
Rondomjobs.be

De mobiele nieuwsapp van Gazet van Antwerpen brengt het nieuws van de dag 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Abonnees vinden er ook een selectie van GVA+ artikels.

Notarisblad
Notarisblad

Notarisblad West-Vlaanderen is een wekelijkse uitgave met het notarieel aanbod uit West-Vlaanderen. U vindt er de meest recente bouwgronden, (commerciële) woningen en appartementen.

Notarisblad.be
Notarisblad.be

Op Notarisblad.be kunt u het notariële aanbod raadplegen uit uw regio. U vindt er de meest recente bouwgronden, (commerciële) woningen en appartementen. Een handige zoekmachine helpt u bij het vinden van uw droomwoning.