Zimmo

De slimste immosite

Zimmo is de vastgoedwebsite met het meest complete aanbod aan koop- en huurpanden, appartementen, bouwgronden en garages van het land. Daarvoor steunt Zimmo niet alleen op haar netwerk van vastgoedprofessional, het speurt dagelijks ook zelf meer dan 3.000 websites af op zoek naar het meest recente vastgoedaanbod. Bovendien verrijkt Zimmo elk zoekertje met extra gegevens zoals buurtinformatie, transparantiescores en de exacte perceelsgrenzen. Zo profileert Zimmo zich als de partner bij uitstek in de zoektocht naar vastgoed.

Zimmo in perspectief

Zoekertjes van particulieren
Zoekertjes van particulieren

Niet alleen vastgoedmakelaars vinden vlot hun weg naar Zimmo. Ook particuliere verkopers maken dankbaar gebruik van de website om hun woning te koop te zetten.

Huis te flirt
Huis te flirt

Niet meteen van plan om je woning te verkopen, maar toch benieuwd of het in trek is? Met huis te flirt kom je meteen te weten hoeveel hoeveel mensen er op zoek zijn naar jouw woning.

Wonen in de ideale buurt
Wonen in de ideale buurt

Dankzij gedetailleerde informatie krijg je in een oogopslag te zien waar het goed wonen is. Met de efficiënte zoekfuncties vind je zo een woning in jouw ideale buurt.

Advies en tips
Advies en tips

Op de blog verschijnen dagelijks artikels met advies over het (ver)kopen en (ver)huren van vastgoed, alsook nuttige tips rond woningbouw, renovatie en interieur. 2x per week brengt de gratis nieuwsbrief deze info in je mailbox.

Zimmo op de nieuwssites
Zimmo op de nieuwssites

De vastgoedadvertenties en de adviesartikels van Zimmo verschijnen ook op de websites van De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.