Mediahuis lanceert De Academie

De Academie is een leeromgeving waar alle medewerkers van Mediahuis zich voorbereiden op de toekomst van ons vak en ons bedrijf. De digitale evolutie van de mediawereld is een van de centrale topics van dit project.

De digitalisering van de samenleving zit in een stroomversnelling en heeft een enorme impact op de evolutie van de mediawereld en de toekomst van Mediahuis. Onze printmedia blijven belangrijk en houden onze aandacht. Maar de groei van onze digitale producten bewijst dat de digitale trein op kruissnelheid komt. En dat heel onze organisatie en elke medewerker klaar moet zijn voor een nieuwe, digitale toekomst.
Om het belang van digitaal te onderstrepen, organiseert De Academie de komende maanden vijf open sessies. Medewerkers van Mediahuis en externe experts geven hier hun visie op de digitale ontwikkelingen in de media. Op 9 en 12 oktober werd de spits afgebeten door Gert Ysebaert, CEO van Mediahuis, en Peter Hinssen, internationaal gerenommeerd technologie-ondernemer en auteur.